Dr. Munteanu Iulia

medic specialist medicina dentară

Cuvintele care mă motivează în fiecare zi la fel de mult spun așa: ”Găsește-ți un job pe care să îl iubești și nu vei lucra o zi în viața ta”, iar la clinica Dentrix trăiesc în fiecare zi acest lucru, simt că este locul în care pot crește, iar rezultatele muncii le trăiesc alături de pacienții care aleg serviciile noastre.

Am ales cariera de medic stomatolog și am făcut primul pas în acest sens în anul 2002, când am început cursurile Facultății de Medicină Dentară din cadrul Universității ”Iuliu Hațieganu” din Cluj Napoca, după terminarea studiilor, în anul 2008, am considerat că trebuie să îmi aprofundez cunoștințele acumulate, astfel am decis să urmez o serie de cursuri de specializare.

Primul, cel de ”Aprofundare și perfecționare în Estetică Dentară” este cel care mi-a și ”croit” drumul în carieră, fiind aria de expertiză în care iubesc să profesez.

Am realizat, de asemenea o serie de stagii în Cluj Napoca – la clinici de renume din oraș, precum și peste Ocean, în Statele Unite ale Americii – acolo unde am practicat medicina stomatologică în clinici și spitale frecventate anual de mii de pacienți.

Dacă ar fi să spun ceva care mă definește este că iubesc aventura, iubesc viața și poveștile oamenilor, și îmi place să îmi reîncarc bateriile din zâmbetele lor.

Estetică dentară 99%
Odontoterapie 95%

Clienți fericiți ai clinicii Dentrix

Ce spun despre noi

Recomand cu tot dragul serviciile de calitate oferite de acest cabinet, în special pe doamna doctor Vidrăsan. Este un medic excepțional, care mereu are grijă ca pacienții să se simtă confortabil și în siguranță. Multumesc, doamna doctor.

Ramona Vereș

Ramona Vereș

Domna doctor Trifu Mihaela este cea mai bună specialistă și eficientă în rezolvarea oricărei probleme. Nota 10 +

Cristina Maria Judele

Cristina Maria Judele

Cu drag o recomand pe d-na dr. Iulia Munteanu. Profesionistă și răbdătoare, cu o mână ușoară și foarte drăguță.

Ana Maria

Ana Maria